Zweedse rabatplanken van groen geïmpregneerde grenen of onbehandeld lariks douglas hout in de breedte van 14.5 cm. U vindt bij ons onder hoge keteldruk geïmpregneerde grenen en onbehandelde lariks potseldekplanken tegen de scherpste prijs van Nederland. Wij zijn met 40 jaar ervaring in de houtindustrie gespecialiseerd in het leveren van tuinhout door heel Nederland. Ons hout voldoet aan de FSC en PE keurmerken voor duurzaam bosbeheer. Door grootschalige inkoop en eigen fabriek met zagerij kunnen wij u de kwaliteit bieden waar u naar op zoek bent. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Zweeds rabat
  • Balken
  • Ruwe planken
  • Geschaafde planken

De Zweedse rabatdelen zijn in onze eigen fabriek fijn bezaagd en aan de achterkant geschaafd. We kunnen hierdoor het gehele productieproces nauwlettend in de gaten houden en u de kwaliteit bieden waarnaar u op zoek bent.

Tuinhout-bestellen totaalleverancier

Veel van onze klanten combineren de Zweeds rabat podekselplanken met ander tuinhout zoals palen en balken van lariks of groen geïmpregneerd grenen. U kunt dus bij ons terecht voor balken en palen in verschillende lengtes en diktes. Met ons Zweeds rabathout voor uw tuin maakt u eenvoudig zelf schuttingen, overkappingen, blokhutten en buitenverblijven geheel op maat. U kunt tevens de Zweedse rabatplanken gebruiken als gevelbekleding voor uw huis of schuur. De stapelbare Zweedse rabatplanken dient u schuin op elkaar te plaatsen met enige tussenruimte (2-3 mm). U dient altijd van onderaan te beginnen met de brede kant naar onderen gericht. Wilt u meer te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact via info@tuinhout-bestellen.nl.

Contact en bestellen

Een breed scala aan Zweedse rabatdelen bestelt u eenvoudig in onze webshop. U selecteert uw artikel, plaatst het in het winkelmandje en betaalt veilig via IDEAL. U ontvangt binnen 10 werkdagen uw bestelling bij u aan huis. Wilt u het hout zelf op komen halen zonder leveringskosten? Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak welke u kunt maken via 073-543-0629.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken