Fitered by:

Wandbekleding

Wandbekleding

 

Bent u op zoek naar wandbekleding voor uw slaapkamer, woonkamer, kantoorruimte of een mooie lambrisering? Bij thuinhout-bestellen.nl kunt u terecht voor 3D woodpanels, Island Wood, Wall panels en Vintage Wood. De wandpanelen worden kant-en-klaar in een doos geleverd, zijn gemakkelijk te monteren en zijn uitermate geschikt om zelf aan te brengen. Met de wandpanelen kun je de muren gedeeltelijk of geheel bedekken, dit zorgt voor een unieke uitstraling van uw interieur.

Wandpanelen ideaal als wandbekleding.

Het assortiment van tuinhout-bestellen.nl bestaat uit verschillende hoogwaardige producten wandbekleding. De 3D Wood panels wandpanelen zorgen voor een warme en moderne uitstraling van uw interieur. Alle 3D Wood panels worden gemaakt van hoogwaardige teakhout houtstrips, welke naadloos op elkaar aansluiten.

Vintage Wood wandbekleding

Wilt u graag een meer karakteristieke uitstraling geven aan uw interieur? Bij tuinhout-bestellen hebben we een unieke collectie Vintage Wood panelen welke gemaakt zijn van originele oude planken. De Vintage wandpanelen zijn zo bewerkt dat er makkelijk plafonds, wanden, deuren, slaapkamers, en lambriseringen mee gemaakt kunnen worden. De producten zijn verpakt per pak van 1.05m2 en kunt u gemakkelijk bestellen in de webshop.

Island wood wandbekleding

Wilt u uw interieur voorzien van een frisse, wereldse uitstraling? Tuinhout-bestellen.nl beschikt over drie verschillende wandpanelen van Island Wood. De Island Wood panelen zijn leverbaar in de kleuren Beach wite, coastal blue en carribbean green. Het is mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren om zo je eigen nieuwe look te creëren. Iedere plank is uniek van kleur en structuur en zorgt voor een unieke uitstraling in uw interieur.

Wall Panels wandbekleding

De Wall panels van tuinhout-bestellen.nl zijn gemaakt van MDF vervaardigd hout wat wordt geleverd met een FSC keurmerk. De Wall panels zorgen voor een luxe uitstraling van uw interieur, kunnen direct worden afgelakt en kunnen op een kale muur worden aangebracht. De Wall Panels hebben een afmeting van 40 bij 40 centimeter,  worden per 6 stuks verpakt en in een doos bij u geleverd.

Selecteer eenvoudig het aantal vierkante meters welke u nodig heeft en bestel gemakkelijk in onze webshop.