Wandbekleding van hout voor een creatief interieurontwerp.

Een muur bekleden met hout is misschien wel de mooiste variant voor een modern, elegant maar ook tijdloos muurontwerp. Echt hout brengt altijd warmte en comfort naar uw eigen huis, ongeacht in welke vorm dit wordt gebruikt. U kunt kiezen voor een mooie houten vloer, houten plafond of wandbekleding van hout of in de vorm van houten meubels. Het belangrijkst is het gevoel wat u heeft in de kamer. Hout heeft een zeer positief effect op de stemming van de mensen die er aanwezig zijn of erin leven.

Een muur van massief hout zoals de vintage wood wandbekleding3D wood panels of Wall panels MDF kan worden ontworpen met accenten, of u kunt alle muren in de kamer bedekken. Om een sfeervol accent te creëren kunt u gebruik maken accentverlichting waardoor de natuurlijke oppervlaktestructuur van het hout tot zijn recht komt.

Wandbekleding woonkamer

Bij de keuze van de gevel of wandbekleding wordt u verwend met diverse keuze bij tuinhout-bestellen.nl. U kunt kiezen voor een mooie eikenhouten vloer, uniek eiken tafelblad, 3D houtstrips, vintage wood wandbekleding of red cedar wandbekleding. Tuinhout-bestellen beschikt over een eigen productiehal met zagerij waar diverse producten onder eigen supervisie geproduceerd en gecontroleerd worden. U kunt uw wandbekleding voor uw woonkamer eenvoudig online bestellen in onze websop.

U kunt er eventueel voor kiezen de houten wandbekleding te behandelen met een olie of kleur naar keuze. Het gebruik van olie leidt tot een kleurverdieping van de houten wandbekleding.

Wandbekleding slaapkamer

Wandbekleding voor uw slaapkamer van vintage wood zorgt voor een unieke uitstraling.  De vintage wood wandbekleding zijn gemaakt van oude steigerplanken en zijn ideaal voor het bekleden van wanden, plafonds, deuren, of achterzijde van uw bed of lambrisering op uw slaapkamer. De karakteristieke uitstraling van de oude planken zorgen voor een uniek ambiance en sfeer in uw slaapkamer.

De 3D wood wandbekleding maakt buitengewone en decoratieve driedimensionale ontwerpelementen mogelijk. Het oppervlak speelt met licht en schaduw en verbeterd ook de akoestiek in de kamer door het geluid te breken door de oppervlaktestructuur. Bovendien wordt het binnenklimaat door de wandbekleding in uw slaapkamer op een natuurlijke manier gereguleerd, omdat het hout vocht uit de lucht kan opnemen.

De wandbekleding panelen zijn gemakkelijk te plaatsen in een ruimte naar keuze. Door het gebruik van houten wandbekleding van tuinhout-bestellen.nl word een rijke ambiance gecreëerd, waardoor een rustieke en gezellig sfeer onstaat.

Selecteer eenvoudig online het aantal producten wat u nodig heeft en vraag direct uw offerte aan. Wij werken uitsluitend op offertebasis om zo op de wensen en behoeften van de klanten in te spelen. Heeft u vragen of wandbekleding van hout voor uw slaapkamer, woonkamer of badkamer? U kunt vrijblijvend mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Bekijk ons assortiment wandbekleding!

Bekijken