Fitered by:

Vlonderplanken

Vlonderplanken

 

Bij tuinhout-bestellen.nl kunt u kiezen uit de duurzame Lariks Douglas vlonderplanken, groen geïmpregneerde vlonderplanken, Bilinga vlonderplanken en Accoya vlonderplanken van A-Kwaliteit. Wij van tuinhout-bestellen.nl beschikken altijd over voldoende voorraad waardoor we u altijd kunnen voorzien van de juiste vlonderplanken. Bent u dus van plan om uw eigen vlonder of terras te maken? Bekijk rustig ons assortiment in de webshop. Wist u dat wij tevens over een grote collectie B-materialen beschikken tegen de scherpste prijs van Nederland? Kijkt u eens in de webshop onder B-Keusmaterialen of er voor uw terras nog voldoende vlonderplanken op voorraad zijn. De aanvraag van de B-Keusmaterialen gaat uitsluitend op offerteaanvraag, gezien de wisselende voorraad.

Assortiment Vlonderplanken

Alle vlonderplanken welke worden verkocht via onze webshop zijn FSC en PEFC gekeurd. De Lariks Douglas geïmpregneerde vlonderplanken zijn verkrijgbaar in de afmetingen 2.1 x 14.5 x 210 cm en 2.1 x 14.5 x 240 cm. De Lariks Douglas vlonderplanken worden gekenmerkt door hun hardheid, goede waterbestendigheid en duurzaamheid. Het hout van de Lariks Douglas is afkomstig uit West-Europa en staat bekend als een van de duurzaamste houtsoorten van Nederland. Tuinhout-bestellen.nl beschikt over een eigen productiehal met zagerij waar alle vlonderplanken worden verzaagd. Door dit gehele productieproces kan tuinhout-bestellen.nl u voorzien van de beste kwaliteit lariks vlonderplanken.

Geïmpregneerde Vlonderplanken

Geïmpregneerde vlonderplanken zijn uitermate geschikt voor het maken van uw veranda, dakterras, vlonder, overkapping of tuinterras. Bij tuinhout-bestellen.nl kunt u kiezen uit de maten 2.1×14.5×180 cm en 2.1 x14.5  x 240 cm geïmpregneerde vlonderplanken. De vlonderplanken beschikken over een grof en fijn profiel en kunnen door de klant naar keuze gelegd worden. De vlonderplanken worden bij tuinhout-bestellen.nl in de eigen productiehal verzaagd en bewerkt waardoor u verzekerd bent van A- Kwaliteit vlonderplanken. Heeft u vragen met betrekking tot de geïmpregneerde vlonderplanken? Neem vrijblijvend contact op via 073-543-0629 of vul vrijblijvend een contactformulier in.

Bilinga Vlonderplanken

Bilinga vlonderplanken zijn verkrijgbaar in de afmeting 2.5 x 14.5 in lengte van 185 cm tot 425 cm. Bilinga wordt gekenmerkt door hun duurzaamheid, levensduur van 20 tot 25 jaar en unieke kleur. De Bilinga vlonderplanken beschikken over een zijde grof reliëf en zijn aan een zijde glad geschaafd.

Accoya Vlonderplanken

Accoya vlonderplank in de afmeting 2.1 x 14.5 in de lengte van 185 cm tot 400 cm. Accoya is een exclusieve houtsoort welke valt in de hoogste duurzaamheidsklasse. Het hout wordt gekenmerkt doordat het bijna geen werking heeft, betrouwbaar is en een prachtige structuur heeft.

Waarom vlonderplanken bestellen bij tuinhout-bestellen.nl?
  • Altijd uit voorraad leverbaar.
  • Scherpste prijzen door eigen productie.
  • Advies van 09.00 uur tot 17.00 uur.
  • 30 jaar ervaring in de houtindustrie.

Vlonderplanken leggen.

Wilt u uw eigen vlonderplanken gaan leggen dan dient u rekening te houden met de juiste voorbereiding. Een uit losse planken opgebouwde vlonder dient ondersteund te worden door dwarsbalken, welke met vierkante palen verbonden zijn met de grond en of tegels. Om voor goede afwatering te zorgen is het van belang dat u ruimte houdt tussen de vlonderplanken. Door het houden van tussenruimte kunt u langer genieten van uw tuinterras, overkapping, veranda en dakterras doordat het water kan worden afgevoerd. U kunt de vlonderplanken bestellen per plank welke in de webshop word weergegeven.