Bent u op zoek naar vlonderplanken voor uw nieuwe tuin? Tuinhout-bestellen.nl levert vlonderplanken in heel de regio Noord-Brabant. Zo kunt u kiezen uit A-Kwaliteit lariks vlonderplanken en geïmpregneerde grenen vlonderplanken. Wij kunnen u tevens voorzien van B-Keus vlonderplanken welke kleine verschillen hebben in lengte, breedte, of lichte beschadigingen bevatten. We bieden zo voor iedere klant tegen verschillende prijzen vlonderplanken voor de regio’s: Den Bosch, Tilburg, Roosendaal, Breda, Oss tot Roosendaal.

Kwaliteit vlonderplanken kopen in Brabant.

Wij van tuinhout-bestellen.nl leveren uitsluitend kwaliteit vlonderplanken welke zijn gekeurd met FSC en PEFC keurmerk. U kunt bij ons terecht voor vlonderplanken in de afmetingen 2.1×14.5×240 cm en 2.1×14.5×210 cm. De vlonderplanken beschikken over een grof en fijn profiel en kunnen naar eigen inzicht worden gelegd. Elke vlonderplank wordt in eigen beheer gezaagd en geschuurd waardoor wij u topkwaliteit vlonderplanken kunnen aanbieden.

Kenmerken Lariks Douglas vlonderplanken

Lariks is een harshoudende houtsoort waarvan het kernhout kleurvariaties vertoont van geelbruin tot roodachtig bruin. Lariks vormt al op vroege leeftijd kernhout, waardoor de breedte van het spinthout in volwassen bomen meestal niet groter is dan 20 mm. Voor een Naaldhoutsoort is Lariks een zware boom met een fijne nerf. Lariks Douglashout is gemakkelijk te zagen en te schaven, waardoor het hout gemakkelijk glad is af te werken. Naast Lariks Douglas vlonderplanken kan het toegepast worden voor bouwhout, dragende en niet-dragende constructies, kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en binnenbetimmering zoals trappen.

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag over ons assortiment vlonderplanken? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via e-mail op info@tuinhout-bestellen.nl of bellen op het nummer 073-543-0629, wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ons assortiment vlonderplanken!

Bekijken