Vlonderplanken van Douglas zijn bij tuinhout-bestellen.nl van hoge kwaliteit, stijlvol en ideaal om uw tuin van een nieuw terras te voorzien. Geniet van de zomer op uw terras. Tuinhout-bestellen biedt u talloze mogelijkheden om de buitenruimte mooi en aantrekkelijk te maken. Dit omvat een stijlvolle  lariks douglas of hardhouten vlonderplank. Met hoogwaardige lariks douglas vlonderplanken creëert u een prachtige oase in uw tuin, die niet alleen een echte blikvanger is, maar ook gekenmerkt wordt door het beste comfort. Het natuurlijke lariks douglas hout brengt leven en comfort in uw eigen tuin. Bij tuinhout-bestellen koop u vlonderplanken van lariks douglas van topkwaliteit welke in eigen productie worden gerealiseerd. Naast lariks douglas vlonderplanken beschikken we over topkwaliteit vlonderplanken van accoya en billinga welke binnen tien werkdagen bij u thuis geleverd worden. Eersteklas terrasplanken is waar wij voor staan, tegen scherpe prijzen en direct te bestellen in onze webhop.

Vlonderplank kopen

Welk hout is geschikt voor uw terras? Tuinhout-Bestellen.nl biedt u terrasplanken in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. U vindt houtsoorten zoals naaldhout, zoals Douglas, of hardhout zoals Bilinga en Accoya. Alle houtsoorten hebben verschillende voordelen en worden altijd geleverd met PEFC en FSC keurmerk. De Douglasspar is bijvoorbeeld een van de inheemse houtsoorten. Het is goedkoop en wordt gekenmerkt door zijn mooie uiterlijk. Grenen en Lariks zijn vooral afkomstig uit Europa en zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. De hars van Lariks Douglas vlonderplanken geldt als natuurlijke impregnering, wordt dennenhout geïmpregneerd voor gebruik buitenshuis. Accoya is een van de meest exclusieve houtsoorten welke als vlonderplank te koop is. Het hout is zeer duurzaam, heeft een levensduur van meer dan 50 jaar en heeft een uniform en strak uiterlijk. De bilinga vlonderplank hebben tevens een lange levensduur, ze zijn slijtvast, onderhoudsvriendelijk, kennen een mooie vergrijzing en zijn goed bestand tegen schimmels en insecten.

Vlonder en terrasplanken voor de beste prijzen

Vlonder en terrasplanken zorgen voor een aangename sfeer in uw buitenruimte. De natuurlijkheid van de houten vloer vertegenwoordigt een ideale overgang tussen huis, terras en tuin en is ook een ware eyecatcher voor uw voeten. Met de juiste verzorging kan de schoonheid van de planken lange tijd worden bewaard. Een hoogwaardige blanke lak of olie accentueert de natuurlijke houtnerf en beschermt het hout tegen weersinvloeden en Uv-stralen. Bij tuinhout-bestellen krijgt u hoogwaardige terrasplanken, gereedschappen en alle andere materialen. Tevens kunnen we u een grote selectie van hoogwaardig hout aanbieden. U ontvangt bijvoorbeeld tuinhout, vuren kraaldelen, houten vloeren en mdf plinten van goede kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Bestel eenvoudig uw vlonderplanken online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Heeft u vragen over een specifieke vlonderplank? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bekijk ons assortiment vlonderplanken!

Bekijken