Fitered by:

Eiken vloer multiplank

Eiken Vloer Multiplank

 

Eiken vloeren multiplank is een zeer populair en innovatief product onder de houten vloeren. De multiplank vloeren worden in de regel ook lamelparket of duoplank vloer genoemd. De multiplank vloeren bestaan uit een toplaag van Europees eiken en hebben een onderlaag van hoogwaardige multiplex platen. Door de onderlaag van multiplex is de houten vloer uitermate geschikt om gelegd te worden op een vloerverwarming en is de werking van de vloer zeer gering. Al onze houten multiplank vloeren worden geproduceerd in onze eigen fabriek met zagerij, waardoor wij u A-kwaliteit eiken multiplank vloeren kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs van Nederland.

Multiplank vloer

Bij Tuinhout-bestellen kunt u terecht voor eiken vloeren multiplank in de dikte van 1.5 cm, breedte van 18.5 cm in diverse lengtes tussen de 150 en 250 cm. Alle multiplank vloeren zijn voorzien van een V groef aan de langs zijde en kunnen afgewerkt worden in geolied naturel, geolied wit, gerookt olie naturel, gerookt wit en onbehandeld. Waarom kiezen voor een multiplank vloer van tuinhout-bestellen.nl? Wij hebben een aantal voordelen op een rij gezet;

  • Eiken multiplank vloeren kunnen in diverse manieren worden afgewerkt.
  • De eiken multiplank vloeren kunnen zwevend gelegd worden. Door het zwevend leggen van de vloer kunt u bij verhuizen de vloer in zijn geheel meenemen en opnieuw leggen.
  • De multiplank vloer is uitermate geschikt voor het leggen op een vloerverwarming, heeft een zeer geringe werking en zet niet uit.
  • Eenvoudig en snel te leggen zonder lijm.
  • De multiplank hebben een lange levensduur en kunnen naadloos worden gelegd.

Eiken Multiplank eenvoudig bestellen

Eiken multiplank vloeren bestelt u eenvoudig online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Heeft u vragen of wilt u de vloer met eigen ogen komen bekijken? Neem contact op via info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

 

Toont alle 5 resultaten