Een veranda van hout zorgt voor een unieke sfeerbeleving om vier seizoenen te kunnen genieten van uw tuin. Wij van tuinhout-bestellen.nl bieden u verschillende veranda planken welke u kunt gebruiken om uw project volledig naar wens in te richten. Bent u dus van plan om een houten veranda of veranda overkapping in elkaar te timmeren? Wij van tuinhout-bestellen.nl beschikken over een divers assortiment Zweeds rabat, potdekselplanken, rabatdelen, kraaldelen, schaaldelen, regels en palen. Heeft u een specifieke vraag met betrekking tot ons veranda hout? Neem contact op via info@tuinhout-bestellen.nl of bel op het nummer 073-543-0629.

De voordelen van Tuinhout-bestellen.nl:

  • Scherpe prijzen
  • Veranda hout direct uit voorraad leverbaar.
  • A-Kwaliteit hout
  • Bezorging binnen 10 werkdagen

Veranda hout kopen

Veranda hout kopen doe u snel en eenvoudig in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. U kunt een selectie maken uit onze tuinbalken, tuinpalen en regels welke nodig zijn om uw houten veranda te realiseren. Door grootschalige inkoop en eigen productiehal met zagerij kunnen we altijd direct uit voorraad leveren. U kunt tevens bij ons terecht om uw bijpassende wand te realiseren met Zweedse rabatdelen, rabatplanken, kraaldelen en potdekselplanken. Alle producten binnen 10 werkdagen bij u thuis geleverd. Heeft een specifieke wens? Wij zijn te bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur via het nummer 073-543-0629.

Veranda Planken

Wij van tuinhout-bestellen.nl beschikken over verschillende planken om uw veranda van hout naar wens te realiseren. U kunt bij ons terecht voor ruwe en geschaafde tuinplanken voor de scherpste prijs van Nederland. Alle planken zijn in verschillende diktes en lengtes verkrijgbaar om op iedere wens van de klant in te spelen. Ons assortiment bestaat uit:

  • Zweeds rabatplanken
  • Groen geïmpregneerde rabatplanken
  • Rabatdelen
  • Schaaldelen

Kenmerken Verandahout

Het meest verkochte verandahout bij tuinhout-bestellen.nl is het Lariks Douglashout. Het Lariks Douglas verandahout is afkomstig van Midden-Europees naaldhout en wordt gekenmerkt door hun geelbruin tot roodachtig bruine kleur. Het Lariks Douglas verandahout zorgt voor een luxe en klassieke uitstraling van uw veranda. Alle houtsoorten welke wij verkopen dragen het FSC of PEFC keurmerk voor duurzaam bosbeheer, waarmee we u de kwaliteit kunnen bieden welke u van ons verlangt. Door eigen fabriek met productiehal kunnen we u A-kwaliteit verandahout aanbieden wat kernvrij en vers gezaagd is.

Contact en advies

Heeft u een vraag over het bestellen van verandahout bij tuinhout-bestellen.nl? U kunt een e-mail sturen naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. Heeft u uw bestelling geplaatst? U ontvangt direct een e-mailbevestiging per mail , waarna wij telefonisch contact opnemen om de geplande leverdatum te bespreken. Heeft u vragen over uw bestelling? Wij zijn te bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Een van onze adviseurs staat graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ons assortiment veranda hout!

Bekijken