Tuinplanken bestelt u eenvoudig online bij tuinhout-bestellen.nl. Wij van tuinhout-bestellen beschikken over een grote voorraad aan tuinplanken tegen de scherpste prijs van Nederland. Wij leveren verschillende groen geïmpregneerd tuinplanken, Western Red Cedar tuinplanken en Lariks Douglas tuinplanken in verschillende diktes en lengtes.

Tuinplanken assortiment

Tuinplanken worden in de regel schuttingplanken genoemd en zijn ideaal als erfafscheiding of voor het maken van tuinschermen. De groen geïmpregneerde tuinplanken zijn verkrijgbaar in de dikte 1.8 cm, breedte van 14 cm en in de lengtes van 180 cm, 300 cm en 360 cm. Wij van tuinhout-bestellen.nl beschikken over een eigen productiehal met zagerij waardoor we u de kwaliteit kunnen bieden waarnaar u op zoek bent. De Lariks Douglas tuinplank is verkrijgbaar in de dikte 1.6 cm, breedte van 14.5 cm en in de lengte van 240 cm. Wilt u graag de lariks tuinplank in een andere lengte? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@tuinhout-bestellen.nl.

Goedkope tuinplanken eenvoudig bestellen

Selecteer eenvoudig uw betreffende groen geïmpregneerde of Lariks Douglas tuinplank en betaal veilig via IDEAL. Al onze producten worden binnen 10 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Heeft u een specifieke wens met betrekking tot de bezorging? Neem contact op via het nummer 073 -543-0629.

Wij bezorgen onze tuinplanken door heel Nederland in de volgende provincies: in Noord – Brabant: Eindhoven, Breda, Den Bosch, Oss, Helmond en Tilburg. In Zuid – Holland: Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht Alphen aan de Rhijn, Rotterdam. In Utrecht: Amersfoort, Veenendaal, Zeist en Maarssen. In Noord – Holland: Amsterdam, Hilversum, Hoorn, Amstelveen, Zaanstad. Limburg: Venlo, Maastricht, Roermond, Sittard, Heerlen, Geleen. In Gelderland: Nijmegen, Arnhem, Ede, Doetinchem en Apeldoorn.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken