Fitered by:

Tuinpalen

Tuinpalen

 

Tuinpalen zijn een belangrijk onderdeel in iedere tuin. De tuinpalen zijn toe te passen voor schuttingen, hekjes, overkappingen, pergola’s  en veranda’s. Door grootschalige inkoop met eigen zagerij kan tuinhout-bestellen.nl u beste kwaliteit tuinpalen aanbieden tegen scherpe prijzen. De tuinpalen bieden de juist ondersteuning en stabiliteit bij uw te realiseren constructie. Alle soorten tuinpalen zijn te vergkrijgen in verschillende afmetingen en diktes en worden uit voorraad geleverd.

Lariks Douglas Tuinpaal:

Lariks Douglas is een harshoudende houtsoort welke word geproduceerd uit de naaldhoutsoort, afkomstig uit Europa. De Lariks Douglas tuinpaal word vooral gebruikt voor het maken van overkappingen, schuttingen en pergola’s. Bij tuinhout-bestellen.nl kunt u de maat 70 x 70 x 2700 mm in de webshop bestellen. Heeft u vragen over welke afmeting tuinpalen voor uw tuin het meest geschikt is? Wij telefonisch te bereiken op het nummer 073-543-0629 of kunt u mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl.

Tuinpalen Groen:

Tuinhout-bestellen levert verschillende afmetingen geïmpregneerde tuinpalen voor de zakelijke en particuliere markt. De geïmpregneerde tuinpalen zijn in vijf verschillende maten te verkrijgen en worden zorgvuldig voor u geselecteerd. Kijk in ons assortiment welke afmeting het beste past bij uw project en bestel eenvoudig online in de webshop. Wij van Tuinhout-bestellen.nl hebben het gehele jaar voldoende op voorraad om uw direct van de juiste tuinpaal te voorzien.

Tuinpalen Kopen

Uw tuinpalen kopen doet u gemakkelijk in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Kies de juiste afmeting en lengte en betaal gemakkelijk via IDEAL. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 10 werkdagen bij u aan de voordeur wordt geleverd. Wilt u de bestelling tuinpalen direct afhalen? Neem contact op via het nummer 073-543-0629 en maak direct een afspraak.

Waarom tuinpalen bestellen bij tuinhout-bestellen.nl?

  • Altijd uit voorraad leverbaar
  • Veilig betalen met IDEAL
  • Maatwerk mogelijk
  • Eigen productiehal met zagerij
  • Scherpste prijzen van Nederland
Tuinpalen Hardhout

Tuinpalen van hardhout zijn verkrijgbaar in de maten 6 x 6 in de lengtes van 150 cm, 200 cm, 275 cm en 300 cm. In de afmeting 7 x 7 in de lengtes van 150 cm, 200 cm, 275 cm en 300 cm. De hardhouten palen worden gekenmerkt door hun levensduur van 20 tot 30 jaar en zijn uitermate geschikt het maken van overkappingen, pergola’s, voor schuttingen of als regels voor uw vlonder.

Afmetingen Tuinpalen

Onze tuinpalen zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en diktes. Zo kunt u bij tuinhout-bestellen de volgende afmetingen verkrijgen;6 x 6 cm 6.8 x 6.8 cm, 7 x 7 cm en 8. 8 x 8.8 cm tuinpalen. Heeft u een speciaal verzoek met betrekking tot de levering van uw tuinpalen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Tuinhout-bestellen.nl beschikt over een eigen productiehal met zagerij en kan bij afname grote aantallen tuinpalen specifiek op de wensen van de klant inspelen. Wilt u direct contact? Wij zijn bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op het nummer 073-543-0629.