Tuinhout-bestellen.nl is een echte tuinhout specialist met een groot assortiment aan zacht en hardhout wat wordt geleverd door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor groen geïmpregneerd hout, tuinpalen, tuinbalken, regels en liggers, vloeren, plinten en tafelbladen. Bent u van plan om uw tuin van een nieuwe look te voorzien? Wij beschikken over uitsluitend A-kwaliteit tuinhout wat voldoet aan het FSC en PEFC keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Als specialist in tuinhout beschikken wij over een volwaardig machinepark waardoor wij graag op uw wensen inspelen.

Tuinhout-Bestellen uw tuinhout specialist

Tuinhout-bestellen heeft meer als 40 jaar ervaring in het leveren van diverse hard en zacht hout aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij beschikken over een perceeloppervlak van ruim 12.000 m2 waarvan 7000 m2 overdekte voorraad met zagerij. Door onze eigen fabriek met zagerij worden alle producten onder eigen supervisie geproduceerd en gecontroleerd. Tuinhout-bestellen koopt ruw hout in wat uiteindelijk wordt verwerkt tot eindproduct voor de klant. Door het gehele proces nauwlettend te volgen kunnen wij u de beste kwaliteit hout bieden tegen zeer scherpe prijzen. Als tuinhout specialist beschikken we altijd over voldoende voorraad groen geïmpregneerd hout en kunt u op afspraak altijd het hout komen afhalen. Heeft u interesse in een van onze producten? Selecteer eenvoudig het aantal producten wat u nodig heeft en vraag direct uw offerte aan. Heeft u een specifieke wens of vraag over een product? Neem contact op via info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Assortiment en levering

Voor ons assortiment tuinhout en hout kunt u terecht op onze webshop.  Wilt u de producten met eigen ogen komen bekijken? Neem contact op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden bij tuinhout-bestellen. Al onze producten worden na bestelling binnen tien werkdagen bij u thuis geleverd. Heeft u de producten sneller nodig? Wij uitsluitend op afspraak geopend voor het afhalen van uw bestelling.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken