Tuinaccessoires als aankleding voor uw tuin nodig? Wij beschikken over diverse artikelen om uw tuin compleet naar wens te maken. Een mooie plantenbak, tuinbank,  loungeset, bbq of oud eiken tafelblad bestelt u eenvoudig in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Door onze tuinaccessoires kunt u optimaal genieten van uw tuin in de lente of zomerzon. Wist u dat bijna al onze tuinaccessoires op maat gemaakt kunnen worden? Wij leveren maatwerk op onze loungesets, tuinbanken, plantenbakken en oud eiken tafelbladen. Heeft u interesse in een van onze producten en staat uw gewenste afmeting in de webshop? U kunt de tuinaccessoires eenvoudig uw offerte aanvragen in onze webshop.

Tuinartikelen kopen

Diverse tuinartikelen kopen doe u eenvoudig online in onze webshop. We beschikken over tuinbanken met bloembakken welke u in verschillende afmetingen kunt bestellen. De planten bak heeft een afmeting van 40 cm breed, is 90 hoog en is voorzien van worteldoek aan de binnenkant. Alleen het bovenste gedeelte van de bak dient gevuld te worden met portgrond en een plant naar keuze. Het zitgedeelte kan samengesteld worden uit kussens van 20 cm dik, 60 cm diep in de lengtes van 75 cm, 120 cm en 180 cm. De tuinbank kan bestelt worden in de lengtes van 120 cm, 150 cm, 225 cm tot 240 cm. Wilt u een tuinbank in een ander afmeting? Stuur een e-mail naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

De industriële tafels van draglineschotten, oftewel oude rijplaten zijn 1 meter breed, hebben een dikte van 10 cm en zijn verkrijgbaar in lengtes van 180 cm tot 500 cm. Door gebruikssporen is iedere tafel uniek en geeft dit een unieke en karakteristieke uitstraling aan uw tuin.

Tuinaccessoires bestellen.

U kunt eenvoudig uw tuinaccessoires bestellen online in onze webshop. Al onze standaard  producten worden binnen tien werkdagen bij u thuis geleverd. Heeft u uw bestelling geplaatst? Een van onze adviseurs neemt telefonisch contact op om de exacte leverdatum te bespreken. Het is niet mogelijk om uw eigen datum en tijd in te plannen.

Bekijk ons assortiment tuinaccessoires!

Bekijken