Terrasplanken van Tuinhout-bestellen.nl zijn ideaal om uw tuinproject van de juiste ambiance te voorzien. Ons assortiment bestaat alleen uit FSC en PEFC gekeurd houten terrasplanken welke onder eigen supervisie zijn gefabriceerd en gecontroleerd. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in groen geïmpregneerd hout, Lariks Douglashout, Accoya hout en Bilinga hout. De lariks Douglas terrasplanken worden gekenmerkt door hun goede waterbestendigheid, duurzaamheid en hardheid. Het hout is afkomstig uit West-Europa en staat bekend als een van de duurzaamste houtsoorten van Nederland. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes.

Terrasplank kopen

U bestelt eenvoudig uw terrasplanken in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. U kunt de verschillende terrasplanken sorteren op houtsoort, prijs per plank en duurzaamheid. De meest gekozen terrasplank in ons assortiment is de Lariks Douglas terrasplank in de lengtes van 240 cm en 400 cm. Heeft u een specifieke wens of vraag? Wij van tuinhout-bestellen.nl staan graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij voorzien u graag van passend advies bij het kopen van uw terrasplanken.

Terrasplanken kopen bij Tuinhout-bestellen

  • Scherpste prijs van Nederland
  • A-Kwaliteit terrasplanken
  • Direct vanuit voorraad leverbaar
  • Eigen productiehal met zagerij

Assortiment Terrasplanken

U kunt bij ons terecht voor groen geïmpregneerde en Lariks Douglas terrasplanken. De Lariks Douglas terrasplanken zijn verkrijgbaar in de afmetingen 2.1 x 14.5 x 210 cm en 240 cm. Groen geïmpregneerde terrasplanken kunt u bestellen in de afmetingen 2.1 x 14.5 x 180 cm en 240 cm. Hardhouten Accoya terrasplanken 2.1 x 14.5 in diverse lengtes en Bilinga hardhouten terrasplanken in de afmeting 2.5 x 14.5 in diverse lengtes. Daarnaast vindt u bij tuinhout-bestellen.nl bijhorende producten zoals regels en onderliggers en andere toebehoren voor het maken van uw terras of vlonder. Heeft u een specifieke vraag of wens met betrekking tot de terrasplanken of staat uw product er niet bij? Neem vrijblijvend contact op via info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag.

Levering Terrasplanken

Wij van Tuinhout-bestellen.nl leveren door heel Nederland in de volgende provincies: in Zuid-Holland: Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Alphen aan de Rhijn tot Rotterdam. Noord – Brabant; Den Bosch, Breda, Eindhoven, Oss, Helmond tot Tilburg. In Utrecht; Amersfoort, Veenendaal, Zeist tot Maarssen. In Noord – Holland: Amsterdam, Hoorn, Hilversum, Hoorn, Amstelveen, Zaanstad. In Gelderland: Nijmegen, Arnhem, Ede, Doetinchem tot Apeldoorn. In Limburg: Venlo, Roermond, Maastricht, Heerlen, Sittard tot Geleen.

Bekijk ons assortiment terrasplanken!

Bekijken