Fitered by:

Tafelbladen

Tafelbladen van Hout

 

Bij tuinhout-bestellen beschikken we over verschillende houten tafels die uit voorraad kunnen worden geleverd. Door grootschalige inkoop van de houten tafelbladen kunnen we u de scherpste prijzen van Nederland aanbieden. Een nieuwe houten tafel geeft uw woonkamer of kantoorruimte een prachtige karakteristieke en rustieke uitstraling. Wil u meer te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen kunt u mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl en reageren wij zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Eiken Tafelbladen

Eiken tafelbladen bestelt u eenvoudig bij tuinhouthout-bestellen.nl. Een eiken tafelblad geeft uw kantoor of woonruimte een unieke en karakteristieke uitstraling. Door grootschalige inkoop van de eikenbladen kunnen wij u de scherpste prijzen van Nederland aanbieden. De tafelbladen zijn leverbaar in de maten 100 cm tot 500 cm en zijn speciaal voor u op maat gemaakt. De eiken tafelbladen zijn gemaakt van Europees Eiken en worden gekenmerkt door de natuurlijke warmte en geelbruine tot donkerbruine kleur.

Eiken boomstamtafel van hoogwaardige kwaliteit.

Een boomstamtafel kan compleet op maat worden gemaakt door de vakmensen van tuinhout-bestellen.nl. De eiken boomstamtafel wordt gemaakt van eikenstammen met een dikte van 40  centimeter. De verschillende stammen die samen een geheel vormen sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen voor een prachtig geheel. Tuinhout-bestellen.nl heeft meer als 30 jaar ervaring in de houtindustrie en maakt met passie de ideale tafel voor uw interieur. De eiken boomstamtafels zijn zorgvuldig met de hand voor u geselecteerd en bewerkt.

Een boomstamtafel voor uw interieur.

Als u een boomstamtafel bestelt bij tuinhout-bestellen.nl, dan weet u zeker dat u een tafel in huis haalt die perfect past bij uw woning. Houdt u van landelijke, brocante, modern, strak design of klassieke stijl? Een eiken boomstamtafel past zich hierin naadloos aan en zorgt voor een unieke en karakteristieke uitstraling.

Eiken tafel met industriële tafelpoten

De industriële onderstellen worden met de handgemaakt van stalen kokers van 8 x 8 cm of 12 x 12 cm breed. De stalen kokers kruisen elkaar waardoor de populaire X vorm ontstaat. De X vorm, U vorm en trapezium industriële tafelpoten worden voorzien van een hoogwaardige heldere poedercoating en zijn voorzien van zichtbaar lassen waardoor een extra stoer en robuust karakter ontstaat. De poten zijn leverbaar in de kleuren staal (zwart), wit en verzinkt. U kunt dus kiezen welke X, U of trapezium poot het beste aansluit bij uw eigen interieur.

Standaard hoogte tafelpoot: 73 cm

Standaard hoogte tafel: 80 cm

Online tafel naar wens bestellen

U kunt eenvoudig online een tafel bestellen bij tuinhout-bestellen.nl. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de eiken boomstamtafel op het gebied van lengte en breedte? U kunt eenvoudig een offerte op maat aanvragen via (link). U bent ook van harte welkom om een tafel met eigen ogen te