Bent u van plan om een schutting te maken van losse schuttingplanken? Bij tuinhout-bestellen.nl beschikken we over een groot assortiment geïmpregneerde grenen schuttingplanken. De kwaliteit schuttingplanken zijn PEFC gecertificeerd en door grote inkoop, altijd scherp geprijsd.

Assortiment schuttingplanken

U kunt bij tuinhout-bestellen.nl kiezen uit Lariks Douglas schuttingplanken, geïmpregneerd grenen schuttingplanken of Red Cedar schuttingplanken. De lariks schuttingplank is een harshoudende houtsoort welke afkomstig uit West-Europa en worden gemaakt en vervaardigd uit naaldhout. De lariks schuttingplank is verkrijgbaar in de meest gangbare maat: 16 x 145 X 2400 mm.

Schuttingplanken bestellen

Schuttingplanken voor de scherpste prijs van Nederland? U kunt de schuttingplanken eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over de goedkoopste schuttingplanken van Nederland? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur en staan graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden. Tevens zijn wij te bereiken per mail via info@tuinhout-bestellen.nl.

Bekijk ons assortiment schuttingplanken!

Bekijken