Bent u van plan een schutting te bouwen voor uw tuin?. Wij van tuinhout-bestellen.nl hebben verschillende maten vierkante schuttingpalen altijd vanuit voorraad leverbaar. De groen geïmpregneerde schuttingpaal van 6.8 x 6.8 x 270 cm is de meest verkochte schuttingpaal in ons assortiment. Naast ons assortiment palen bieden wij ook regels en balken van Lariks Douglas hout en groen geïmpregneerd hout. Alle schuttingpalen zijn vierzijdig geschaafd en door onze eigen productiehal met zagerij onder eigen supervisie gecontroleerd. Bekijk in onze webshop alle soorten vierkante schuttingpalen en tuinbalken voor pergola’s, erfafscheiding, schuttingen en ander tuinconstructies. Bestel eenvoudig in onze webshop en uw bestelling wordt binnen 10 werkdagen bij u thuis geleverd.

Goedkope Schuttingpalen

Goedkope schuttingpalen koopt u bij tuinhout-bestellen.nl. Wij beschikken over groen geïmpregneerde schuttingpalen in de maten 6.8 x 6.8 in de lengtes van 180 cm, 240 cm en 270 cm. Groen geïmpregneerde schuttingpalen in de dikte 8.8 x 8.8 in de lengtes van 180 cm en 300 cm. Lariks Douglas schuttingpaal in de afmeting 68 x 68 cm de lengte van 270 cm. Hardhouten Azobe schuttingpalen 6 x 6 cm in de lengte van 150 cm, 200 cm, 275 cm en 300 cm. Hardhouten Azobe schuttingpalen 7 x 7 in de lengte van 150 cm, 200 cm, 275 cm en 300 cm.  Alle goedkope schuttingpalen zijn fijn bezaagd en de hoeken zijn netjes afgerond. De meest verkochte schuttingpalen zijn de lengtes van 270 cm voor schuttingen van 180 cm en 300 cm voor 200 cm schuttingen.

Levensduur schuttingpalen

Onze schuttingpalen worden gemaakt van Midden-Europees naaldhout en uiteindelijk onder hoge keteldruk geïmpregneerd. Door impregnatie van de schuttingpalen gaan de schuttingpalen circa 10 – 15 jaar mee. De Lariks Douglas schuttingpalen zorgen voor een luxe en klassieke uitstraling van uw tuin. Het Lariks Douglashout is een harshoudende houtsoort waarvan het kernhout kleurvariaties vertoont van geelbruin tot roodachtig bruin. De schuttingpalen van Lariks Douglas hebben tevens een levensduur van 10 tot 15 jaar. Ons advies is om iedere schuttingpaal te voorzien van een betreffende houtbeits voor een optimale levensduur van uw schuttingpalen.

Eenvoudig Bestellen

U bestelt eenvoudig FSC en PEFC gekeurd hout in de webshop van Tuinhout-bestellen.nl. Selecteer het aantal schuttingpalen welke u nodig hebt en betaal veilig en vertrouwd via IDEAL. Wij leveren al onze producten binnen 10 werkdagen bij u aan huis. Heeft u vragen over een specifiek product? Neem contact op via info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Bekijk ons assortiment schuttingen!

Bekijken