Red Cedar rabat delen als gevelbekleding koopt u bij tuinhout-bestellen.nl. Wij leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten markt Red Cedar rabatdelen door heel Nederland. Wij leveren aan aannemingsbedrijven, timmerindustrie, interieurbouw, doe-het-zelfzaken, ZZP’er en andere bedrijven welke hout verwerken. Alle houtsoorten kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Rabatdelen Western Red Cedar

Rabatdelen zijn planken welke met mes en groefverbinding zijn verbonden. Alle Red Cedar rabatdelen worden in onze productiehal met zagerij voor u op maat gemaakt. Western Red Cedar staat bekend om de grote kleurvariatie, stabiliteit en hoge duurzaamheid en is daarom uitermate geschikt als gevelbekleding. Rabatdelen zijn geschikt om horizontaal uw gevel te bekleden.

Tuinhout-bestellen.nl zorgt zelf voor het transport en zorgt dat alle producten binnen twee weken op locatie worden afgeleverd. Red Cedar rabatdelen kunt u gebruiken voor zowel binnen als buiten en worden bij tuinhout-bestellen.nl altijd geleverd met het FSC keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Montage Rabatdelen

Western Red Cedar rabat is zowel machinaal als met de hand gemakkelijk te bewerken. Voor buitengebruik adviseren wij om roestvast, aluminium of stalen spijkers of schroeven te gebruiken. Red Cedar staat bekend om de vergrijzing van de kleur naar verloop van tijd en dient 2 tot 4 mm expansie ruimte te houden bij montage..

Contact

Wilt u graag een offerte ontvangen voor Red Cedar rabat? Geef de gewenste lengte x dikte x breedte aan en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. U kunt uw aanvraag mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Bekijk ons assortiment rabat!

Bekijken