Rabatdelen van hout tegen de scherpste prijs van Nederland besteld u eenvoudig bij tuinhout-bestellen.nl. Alle rabatplanken zijn door grootschalige inkoop direct uit voorraad leverbaar en binnen twee weken bij u thuisbezorgd. Wij leveren allerlei soorten houten rabatprofielen in vele verschillende maten. Met de rabatdelen kunt u eenvoudig uw schuur, schutting, zijwand, overkapping, tuinhuisje of dichte zijwand bekleden. Wij bieden u alleen A-kwaliteit rabatplanken welke onder hoge keteldruk zijn geïmpregneerd.

Geïmpregneerde rabatdelen

De geïmpregneerde rabatdelen zijn op verantwoorde wijze onder hoge keteldruk geïmpregneerd. De geïmpregneerde rabatdelen hebben hierdoor een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar voor optimaal resultaat. De rabatplanken hoeft u tevens niet voor te boren en zo heeft u in een korte tijd een complete schutting of zijwand gerealiseerd. De groen geïmpregneerde rabatdelen zijn verkrijgbaar in breedte van 14.5 cm en hebben een dikte van 1.9 cm.

De geïmpregneerde rabatplanken zijn verkrijgbaar in de lengtes: 180 cm, 300 cm en 360 cm. Op deze manier proberen we op iedere wens van de klant in te spelen. Wij beschikken tevens over een eigen fabriek met productiehal waardoor wij voor grotere afnames kunnen inspelen op de specifieke wens van onze klanten. Om constructief het beste eindresultaat te realiseren adviseren wij om altijd van dezelfde dikte gebruik te maken.

Lariks Douglas Zweeds rabat.

De Lariks Douglas zweeds rabatplanken zijn uitermate geschikt om uw schutting van een klassieke uitstraling te voorzien. U kunt tevens de Zweedse rabatplanken gebruiken om uw overkapping, blokhut of gevel van uw huis te bekleden. De zweeds rabatplanken worden in de regel ook potdelselplanken genoemd en deze dient u schuin op elkaar te plaatsen met een tussenruimte van 2 tot 3 millimeter.

De Lariks Douglas Zweeds rabatplank hebben een dikte van 2.5 cm, breedte van 14.5 cm of 19 cm en is verkrijgbaar in de lengte van 240 cm en 500 cm.

Wij leveren wekelijks in heel Nederland tegen de scherpste prijs in de markt. U kunt eenvoudig uw bestelling plaatsen in de webshop en wij leveren binnen 10 werkdagen het rabathout bij u op locatie. U kunt tevens bij ons terecht voor balken en palen van Lariks Douglashout in verschillende lengtes en diktes.

Vuren rabatdelen

Vuren rabatdelen voor zowel binnen als buiten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De vuren rabatdelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van uw slaapkamer, hal, werkkamer, keuken, woonkamer of gang. De rabatdelen zijn aan beide kanten geschaafd en hebben een kleurloos profiel wat eventueel direct kan worden afgelakt in een kleur naar keuze.

Bent u van plan om de vuren rabatdelen te gebruiken voor buiten? Wij adviseren om de vuren rabatdelen altijd te behandelen met een beits of olie voor een langere levensduur. De vuren rabatplanken zitten verpakt per pak van 5 stuks met een inhoud van 2.38 m per pak. De vuren rabatplanken hebben een dikte van 1.6 cm, breedte van 13.2 cm en is verkrijgbaar in de lengtes 210 cm, 270cm en 360 cm.

Heeft u vragen met betrekking tot de rabatplanken van tuinhout-bestellen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

Bekijk ons assortiment rabatdelen!

Bekijken