Potdekselplanken van Lariks Douglas worden in de regel ook Zweeds rabat genoemd. De potdekselplanken zijn geschikt om uw blokhut, gevel, schuur of huis te bekleden. U dient de potdekselplanken met een tussenruimte van 2 tot 3 millimeter te monteren voor een goede afwatering van uw gevel. Alle potdekselplanken zijn door grootschalige inkoop, direct uit voorraad leverbaar.

Potdekselplanken kopen

U kunt eenvoudig uw potdekselplank kopen bij tuinhout-bestellen.nl. Selecteer in de webshop het aantal potdekselplanken wat u nodig heeft en ga daarna naar het winkelmandje om uw bestelling te controleren. Wanneer u de bestelling en het aantal planken heeft gecontroleerd kunt u direct uw offerte aanvragen bij tuinhout-bestellen.nl. De Lariks Douglas potdekselplank wordt in eigen productiehal met zagerij aan twee kanten geschaafd. Door onze eigen productie kunnen wij het gehele proces nauwlettend in de gaten houden en bieden we u A-kwaliteit Lariks Douglas potdekselplanken.

Behandeling Potdekselplanken

De Lariks Douglas potdekselplank heeft een dikte van 2.5 cm, breedte van 14.5 cm of 19 cm en is verkrijgbaar in de lengte van 240 cm en 500 cm. De potdekselplank is eenvoudig te bewerken met een lak of olie naar keuze voor het gewenste resultaat. Heeft u een specifieke wens met betrekking tot de lengte? Wij van tuinhout-bestellen denken graag met uw mee. U kunt via info@tuinhout-bestellen.nl uw vraag stellen en wij reageren binnen 24 uur op uw aanvraag. Wij zijn tevens te bereiken op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur via het nummer 073-543-0629.

Bekijk direct:

Potdekselplank/Zweeds rabat 2.5×14.5×240 cm

Potdekselplank/Zweeds rabat 2.5x19x500 cm

Bekijk ons assortiment potdekselplanken!

Bekijken