Heeft u vragen blijf daar dan niet mee zitten en stel deze aan een van onze adviseurs.
Staat uw vraag niet vermeld in de onderstaande meest gestelde vragen kunt u altijd mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl en krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord.

Bestellen

Wat zijn de transportkosten?

Transportkosten vanaf Gemonde (NB):
– 0 tot 30 km €49.95
– 30 tot 75 km €74.95
– 75 km en meer €109,95
Met uitzondering van de wadden eilanden. De bestellingen leveren we altijd tot aan de voordeur, of dit moet met de klant in overleg anders zijn bepaald.

Kan ik mijn artikelen zelf afhalen?
U kunt binnen de openingstijden of op afspraak altijd uw producten direct bestellen en afhalen.

Afhalen kan op onderstaand adres:

Tuinhout-bestellen.nl
Lariestraat 16
5293 AE Gemonde

Waar levert tuinhout-bestellen.nl?
Wij leveren uitsluitend in Nederland (uitzondering van de Waddeneilanden) en op aanvraag in België.

Wat is de verzendtijd van mijn bestelling?
Wij hanteren een levertijd van twee weken na bestelling van product. Bestellingen worden alleen thuis bezorgd vanaf €250,- per bestelling. Heeft u een specifieke vraag of wilt u in overleg uw product laten bezorgen neem contact op via info@tuinhout-bestellen.nl. U kunt tevens gemakkelijk uw producten afhalen op onze locatie aan de lariestraat 16 te Gemonde.

Wanneer word mijn bestelling afgeleverd?
Alle bestellingen worden afgeleverd van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur of op zaterdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur door onze transporteur.

Kan de bestelling gewijzigd worden?
Wanneer productieproces in werking is gezet is het niet meer mogelijk om uw bestelling te wijzigen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Wanneer de offerte/factuur is ondertekend is het niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren. De bestelling wordt direct verwerkt en aan het productieproces toegevoegd. Dit geldt voor:
Bewerkte en op maat gemaakte producten:
Alle producten die door tuinhout-bestellen.nl zijn behandeld kunnen niet geretourneerd worden. Dit betekend dat bewerkt tuinhout met wax, olie, verf of geschuurd niet geretourneerd kunnen worden. Alle producten zijn uniek en hier is maatwerk voor geleverd, het is dus niet mogelijk om deze daarna weer in de productie op te nemen.

Kan ik veilig mijn producten bestellen?
Al uw klantgegevens die worden verzameld zijn veilig bij ons. Wanneer u een account aanmaakt wordt er een connectie gemaakt tussen uw computer en de webshop van tuinhout-bestellen.nl. De herkenning kunt u aflezen aan de SSL-verbinding aan een URL die begint met https:// en aan het groene slotje dat onderin het scherm word weergeven in de balk van de browser.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt geleverd?
Het is niet mogelijk om zelf uw bestelmoment te bepalen bij tuinhout-bestellen.nl. In overleg wordt altijd een datum afgesproken en u wordt vooraf geïnformeerd over de exacte leverdatum.

Kan ik op een ander afleveradres laten bezorgen?
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. U kunt bij het invullen van uw gegevens bij betaling een afwijkend adres opgeven voor bezorging.

Betalen

Wanneer u een product heeft besteld in onze webshop, dient het gehele bedrag te worden voldaan via IDEAL. Wanneer de betaling bij ons is binnengekomen gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. Heeft u een offerte aangevraagd en uiteindelijk per mail bevestigd, dan dient u bij aflevering middels contante betaling het volledige bedrag te voldoen inclusief transportkosten. U dient altijd een handtekening te zetten bij aflevering van onze producten, ter ontvangst.

Betalen kan via:
• IDEAL
• Overboeking per factuur
• Contant bij ophalen producten

Zijn de vermelde prijzen in de webshop inclusief of exclusief BTW?
Alle vermelde prijzen in de webshop weergeven zijn inclusief BTW.

Kan ik geld terugvragen voor een retour gestuurd artikel?
U kunt alleen geld terugvragen wanneer is vastgesteld dat uw product voldoet aan de retourneervoorwaarden.

Bestellen per telefoon
U kunt uw bestelling doorgeven per telefoon. Wij ontvangen graag de volgende gegevens: Naam, adres, postcode, telefoonnummer, product en aantallen. Wanneer alle gegevens zijn verstuurd ontvangt u per mail een factuur. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Het is eenvoudiger om via de webshop te bestellen en direct, eenmalig een account aan te maken. U kunt in onze webshop veilig betalen via IDEAL.

Bestellen via account
Door een account aan te maken bij tuinhout-bestellen.nl kunt u eenvoudig en snel online bestellen. U voorkomt hiermee dat u iedere keer alle gegevens dient in te vullen en besteld zo eenvoudig binnen een aantal minuten uw producten.