Voor lariks douglashout gevelbekleding kunt u terecht bij tuinhout-bestellen.nl. Wij leveren aan zowel de zakelijke als particulier markt lariks douglashout in diverse afmetingen. Wij beschikken over een eigen productiehal met zagerij waar alles voor u op maat gemaakt kan worden. Naast lariks douglashout leveren wij nog vele verschillende hard en zachthout binnen twee weken bij u thuis.

Service Tuinhout-bestellen

Tuinhout-bestellen is een houthandel die zich heeft gespecialiseerd in lariks douglashout en groen geïmpregneerd hout. Door grootschalig inkoop van het hout kunnen wij u de scherpste prijs bieden in Nederland. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit hout wat wordt geleverd met het PEFC of FSC keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Wij verkopen diverse balken, terrasdelen, planken, palen en zweeds rabat wat gebruikt kan worden als gevelbekleding. Het lariks douglashout wordt gekenmerkt door de warme en luxe uitstraling en is een populair artikel bij tuinhout-bestellen. De lariks douglas gevelbekleding heeft duurzaamheidsklasse 3-4 en is goed te behandelen met een verf of olie naar keuze.

Bestellen

A-kwaliteit lariks douglashout planken en balken als toepassing voor uw gevelbekleding bestelt u eenvoudig via onze webshop. U kunt eenvoudig uw producten selecteren, deze in de winkelmand plaatsen en veilig betalen via IDEAL. Heeft u vragen over een specifiek product? U kunt met ons contact opnemen via het nummer 073-543-0629 of u kunt mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl. Wij staan uw graag te woord bij het beantwoorden van uw vragen.

Bekijk ons assortiment larikshout!

Bekijken