3D Wood Houtstrips van tuinhout-bestellen.nl tegen de scherpste prijs van Nederland. Wij beschikken over hoogwaardige teakhouten wandpanelen welke zorgen voor een warme en karakteristieke uitstraling van uw interieur. De natuurlijke materialen zoals de houtstrips zijn een trend voor iedere horecagelegenheid, kantoorruimte, woonkamer of winkelpand. De wandbekleding van 3D wood houtstrips hebben een naadloze pasvorm, zijn handgemaakt, zeer makkelijk te bewerken en makkelijk te installeren met een nietpistool of kit.

Houtstrips van 3D Wood

Alle houtstrips zijn zorgvuldig met de hand gemaakt van reclaimed en upcycled Aziatisch teakhout. De 3D houten wandpanelen zijn licht in gewicht en voor bijna ieder wandoppervlakte geschikt. Alle houtstrips zitten verpakt per 5 stuks, met een totale inhoud van 0.5 m2. U kunt de wandpanelen makkelijk bewerken met een olie, white wash, of tuinmeubelolie voor het gewenste resultaat. De natuurlijke materialen van de houtstrips zorgen voor een aangename sfeer in huis vanwege de warme uitstraling van het hout.

Houtstrips Bestellen.

U kunt eenvoudig online uw 3D Woodpanel houtstrips bestellen in webshop van tuinhout-bestellen.nl. Alle houtstrips worden per doos, per 5 stuks, binnen 10 werkdagen bij u thuis geleverd. Heeft u een vraag over onze 3D Wood houtstrips? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@tuinhout-bestellen.nl of u kunt bellen naar 073-543-0629.

Bekijk ons assortiment houtstrips!

Bekijken