Tuinhout-bestellen.nl levert in samenwerking met Danklof Houtindustrie al meer dan 40 jaar vele soorten hout aan de hout en bouwmaterialen, doe-het-zelfzaken, parket en timmerindustrie, afbouwbedrijven en aan alle resterende bedrijven welke hout gebruiken.

Houthandel met jarenlange ervaring, ruim assortiment en het FSC en PEFC- Keurmerk.

Tuinhout-bestellen.nl importeert al vele jaren verschillende hard en zachthout, tafelbladen en tuinhout uit verschillende landen. Door grootschalige inkoop en rechtstreekse inkoop in het buitenland kunnen we alle producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de grootschalige inkoop beschikt tuinhout-bestellen.nl over een eigen productiehal met zagerij waardoor alle producten in eigen beheer kunnen worden gemaakt. Kwaliteit en duurzaamheid van het hout staat bij ons centraal, daarom zijn wij in het bezit van het FSC en PEFC keurmerk voor duurzaam bosbeheer. U kunt bij ons terecht voor de volgende hard en zachthout producten:

U kunt als particuliere of zakelijke klant bij ons terecht voor grote of kleine afnames hout. Wij leveren onze producten door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten wat onze houthandel voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs, u kunt bellen naar 073-543—0629 of mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken