Hout in de omgeving Woerden bestelt u eenvoudig online via tuinhout-bestellen.nl. Wij leveren al ruim 40 jaar aan zowel particuliere als zakelijke klanten door heel Nederland.

Houthandel in omgeving Woerden met ruim assortiment PEFC en FSC gekeurd hout.

Tuinhout-bestellen is importeur van verschillende zacht en hardhout, houtspecials, vloerdelen en tafelbladen. Wij kopen rechtstreeks vanuit het buitenland in en kunnen onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Door onze eigen productiehal met zagerij houden we het gehele productieproces nauwlettend in de gaten en kunnen we u A-kwaliteit hout aanbieden in de omgeving Woerden. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal, daarom zijn wij in het bezit van het PEFC en FSC keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Een greep uit onze collectie:

Onze afnemers bestaan onder meer uit de doe-het-zelfzaken, parket en timmerindustrie, afbouwbedrijven en alle resterende bedrijven welke hout afnemen. Wij leveren dus zowel aan de particuliere als de zakelijke klanten door heel Nederland.

Eenvoudig Hout bestellen in Woerden.

Wilt u meer weten over onze houthandel en tuinhout? Neem gerust contact op via info@tuinhout-bestellen.nl of bel op het nummer 073-543-0629. U kunt tevens het contactformulier invullen en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken