Bent u op zoek naar een houthandel in de omgeving Rotterdam? Tuinhout-bestellen.nl is uw totaalleverancier voor al uw online aankopen. Wij hebben een groot assortiment zacht en hardhout wat op grote voorraad staat opgeslagen. Wij kunnen uw wensen realiseren en staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Houthandel tuinhout-bestellen helpt u graag als houthandel in de omgeving van Rotterdam. Wij leveren al onze A-kwaliteit producten direct uit voorraad binnen twee weken bij u thuis. Wilt u de producten met eigen ogen komen bekijken? Wij beschikken over een perceeloppervlak van ruim 12.000 m2, waarvan 7000 m2 overdekte voorraad. Hier helpen wij u graag bij het realiseren van uw tuinproject onder het genot van een kopje koffie.

Assortiment Houthandel Rotterdam

Iedereen is welkom bij tuinhout-bestellen.nl, van particulier, tot ZZP’er, timmerbedrijven, doe-het-zelfzaken, aannemer en alle resterende bedrijven welke hout verwerken. Houthandel tuinhout-bestellen beschikt over een eigen productiehal met zagerij waar alle houtsoorten om maat geschaafd en gezaagd kunnen worden. U kunt bij ons terecht voor tuinplanken, rabatdelen, vlonderplanken, kraaldelen, tafelbladen, wandbekleding, eiken vloeren en nog vele andere houtproducten. Wij leveren tevens binnen twee weken in de plaatsten Capelle aan den Ijssel, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht.

Keurmerken Hout

Wij leveren uitsluitend hard en zachthout met het PEFC en FSC keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Kwaliteit en duurzaamheid van het hout staat bij ons centraal. Wij leveren eikenhout,  grenenhout, vurenhout, western red cedarhout, merantihout, lariks douglashout en nog vele ander houtsoorten. Heeft u een specifieke wens met betrekking tot het leveren van hout? U kunt een e-mail sturen naar info@tuinhout-bestellen.nl of bellen op het nummer 073-543-0629 en wij helpen u graag. Een van onze houtspecialisten staat graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden aan de Lariestraat 14 te Gemonde.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken