Tuinhout-bestellen.nl is een houthandel nabij Oss en vindt u een uitgebreid assortiment aan tuinhout, wandbekleding, vloerdelen, tuinpalen, gevelbekleding en andere toepassingen voor hout. Tuinhout-bestellen is een totaalleverancier voor zowel de zakelijke als particulier klanten, doe-het-zelfzaken, parket en timmerindustrie, afbouwbedrijven, hoveniersbedrijven en alle resterende bedrijven welke hout verwerken in de omgeving Oss. U ben van harte welkom om al onze houtproducten te komen bekijken aan de Lariestraat 14 te Gemonde. Een van onze adviseurs helpt u graag om vrijblijvend advies te geven over een van onze producten.

Houthandel in Oss met uitsluitend FSC en PEFC gekeurd hout

Tuinhout-bestellen.nl beschikt over een perceeloppervlak van 12.000 m2, waarvan ruim 7000 m2 overdekte voorraad. Door grootschalige inkoop, eigen productiehal met zagerij kunnen we u de scherpste prijzen bieden in de markt. Wij van tuinhout-bestellen zijn importeur van verschillende zacht en hardhout wat als ruwe balken wordt verzaagd tot een eindproduct. Bent u dus op zoek naar een totaalleverancier met de juiste keurmerken in de omgeving Oss? U kunt eenvoudig uw producten bestellen in onze webshop en alle producten worden binnen 10 werkdagen bij u thuis geleverd.

Waarom kiezen voor tuinhout-bestellen?

  • Alle producten vanuit voorraad leverbaar
  • Scherpste prijzen van Nederland
  • Eigen productiehal met zagerij
  • A-Kwaliteit hout

Contact

Bestel online A-kwaliteit hout en tuinmaterialen in diverse afmetingen en lengtes in de omgeving Oss bij tuinhout-bestellen.nl. Wij zijn te bereiken via het nummer 073-543-0629 of u kunt mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl. Een van onze adviseurs staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken