Hout in de omgeving van Gorinchem bestelt u eenvoudig bij Tuinhout-bestellen.nl. Wij zijn een professionele houthandel gespecialiseerd in tuinhout, vloerdelen, wandbekleding, tafelbladen en nog vele andere toepassingen in hout. Wij zijn een houthandel in de omgeving van Gorinchem welke alleen hout leveren met het FSC en PEFC keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Assortiment hout in de omgeving Gorinchem

In de online webshop van tuinhout-bestellen.nl vindt u diverse producten van Grenenhout, vurenhout, eikenhout, western red cedar en lariks douglas hout. Met ruim 40 jaar ervaring in de houtindustrie, eigen productiehal met zagerij, leveren wij alleen hoogwaardige kwaliteit hout. U kunt bij ons terecht voor vlonderplanken, palen, planken, regels, kraaldelen, dakbeschot en nog vele andere toepassingen in hout.

Contact

Bestel eenvoudig online A-kwaliteit materialen in diverse afmetingen en lengtes. Wilt u de producten met eigen ogen komen bekijken? U bent van harte welkom aan de Lariestraat 14 te Gemonde. Neem contact op via het nummer 073-543-0629 en maak vrijblijvend een afspraak. U kunt tevens mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl, een van onze adviseurs staat graag voor u klaar om u te voorzien van passend advies.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken