Bent u op zoek naar een houthandel in Amsterdam met ruim assortiment en levering binnen twee weken? Wij leveren binnen tien werkdagen in Noord-Holland, van Amsterdam tot Haarlem, van Hilversum tot Amstelveen en Heerhugowaard tot Beverwijk. Wij leveren niet alleen binnen tien werkdagen maar bieden u door grootschalig inkoop en eigen zagerij tegen de scherpste prijs van Nederland! U kunt bij ons terecht voor het maken van een vlonder van terrasplanken, rabatdelen, tuinpalen, schuttingplanken, schuttingen en nog vele ander toepassingen voor hout. Hout in de omgeving van Amsterdam koopt u daarom eenvoudig online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl

Houthandel Amsterdam voor uw tuinproject

Bent u van plan een nieuwe tuin te realiseren in Amsterdam? Wij leveren verschillende hard en zachthout welke in eigen productiehal worden verzaagd tot eindproduct. U kunt bij ons terecht voor het maken van een schutting, vlonder met terrasplanken, tuinpalen, houten balken, gevelbekleding, wandbekleding, tafelbladen en nog vele andere toepassingen met hout. Kwaliteit en service staan bij tuinhout-bestellen.nl voorop en daarom zijn wij in het bezit van het FSC en PEFC keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Wilt u meer informatie ontvangen wat wij als houthandel in Amsterdam voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Hout kopen in Amsterdam

Hout kopen in Amsterdam doet u eenvoudig online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Selecteer het aantal producten wat u nodig heeft voor uw tuinproject en betaal veilig en vertrouwd via IDEAL. Wij leveren al onze producten tot aan de voordeur binnen tien werkdagen bij u thuis. Heeft u uw bestelling geplaatst? Een van onze adviseurs neem telefonisch contact met u op om de exacte datum en leveringstijd te bespreken. Heeft u een vraag over een specifiek product? Wij zijn te bereiken via het nummer 073-543-2629.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken