Tuinhout-bestellen.nl levert verschillende houtsoorten welke u kunt toepassen binnenshuis of in uw tuin. U kunt bij ons terecht voor vlonderplanken, tuinplanken, schuttingen, schuttingplanken, vloerdelen, wand en gevelbekleding en nog vele andere producten.

Hout bestellen voor uw project

U kunt eenvoudig uw hout bestellen in onze webshop en veilig betalen via IDEAL. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten hard en zachthout welke op grote voorraad worden ingekocht. De verschillende houtsoorten zijn te bestellen in verschillende diktes en lengtes om op de behoefte van de klant in te spelen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een maat of houtsoort? Neem vrijblijvend contact op via info@tuinhout-bestellen.nl of stel uw vraag via het contactformulier.

Hout bestellen tegen de scherpste prijs van Nederland

Op onze website kunt u snel en eenvoudig hout bestellen. Wij van tuinhout-bestellen nemen altijd telefonisch contact met u op met betrekking voor het leveren van uw bestelling hout. Uw bestelling wordt altijd binnen twee weken bij u thuis geleverd. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Een van onze adviseurs staat graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken