Hardhouten vlonderplanken van A-kwaliteit tegen de scherpste prijs van Nederland bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wij beschikken over Bilinga vlonderplanken en Accoya vlonderplanken om uw tuinterras of dakterras van een luxe uitstraling te voorzien. Hardhouten  vlonderplanken hebben een levensduur van 20 tot zelfs 50 jaar en zijn in diverse lengtematen te bestellen bij tuinhout-bestellen. We beschikken over hardhouten vlonderplanken in de dikte van 2.1 en 2.5 cm, breedte van 14.5 cm en zijn verkrijgbaar in de lengtes van 185 cm, 245 cm en 365 cm. Wij bezorgen al onze producten tegen scherpe tarieven bij u thuis, binnen tien werkdagen.

Vlonderplanken hardhout

Vlonderplanken van hardhout hoeft u in de regel niet te behandelen met een olie of lak voor optimale levensduur. Om het vergrijzen te vertragen kunt u gebruik maken van een blanke lak of hardhoutolie naar keuze. Hardhout is een verzamelnaam voor verschillende soorten hardhout zoals bankirai en Bilinga. Houdt goed alle specificaties van verschillende aanbieders in de gaten om teleurstelling te voorkomen. Iedere aanbieder dient duidelijk alle specificaties te vermelden van welke hardhoutsoort deze leveren. Goedkope alternatieven zoal keruing hardhout zijn niet duurzaam, zacht en nemen veel vocht en vuil op. U kunt aan de kleur en het gewicht van hardhout herkennen of u het juiste hardhout heeft ontvangen. U kunt bij tuinhout-bestellen alleen A-kwaliteit BIlinga vlonderplanken kopen tegen de scherpste prijs van Nederland. Een aantal kenmerken van Bilinga vlonderplanken hardhout op een rij:

  • Levensduur van gemiddeld 20 tot 25 jaar.
  • Afkomstig uit Zuid-Amerika, Midden Amerika, Afrika en Azië.
  • Wordt gemaakt van “hardwood” oftewel loofhout.
  • Zwaarder dan naaldhout, dichte structuur
  • Hout met bovengemiddelde hardheid en duurzaamheid
  • Donkerder van kleur dan naaldhout

Hardhouten vlonderplanken bestellen.

Hardhouten vlonderplanken bestelt u gemakkelijk in onze webshop. Heeft u vragen over ons assortiment, werkwijze of heeft u professioneel advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@tuinhout-bestellen.nl of te bellen met 073-543-0629.

Bekijk ons assortiment vlonderplanken!

Bekijken