Hardhouten palen kopen van hoogwaardige kwaliteit bestelt u eenvoudig online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. De hardhouten palen hebben een levensduur van 20 tot 25 jaar, hebben een hoge duurzaamheidsklasse en zijn allemaal FSC gecertificeerd. De hardhouten tuinpalen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en worden vaak gebruikt voor het maken van een schutting, erfafscheiding, speeltoestel of schuur. Kies de juiste lengte en dikte van uw hardhouten palen, voeg deze toe in de winkelwagen en vraag direct uw offerte aan. Wij leveren alle hardhouten palen binnen tien werkdagen bij u thuis. Heeft u een vraag over het kopen van de hardhouten palen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@tuinhout-bestellen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.

Tuinpalen van hardhout

Tuinpalen van hardhout zij direct uit voorraad leverbaar bij tuinhout-bestellen.nl. U kunt kiezen uit tuinpalen van hardhout in verschillende lengtes en diktes met een maximale lengte van 300 cm.

6 x 6 cm fijnbezaagd:

150 cm

200 cm

275 cm

300 cm

7 x 7 cm fijnbezaagd:

150 cm

200 cm

275 cm

300 cm

 

Toepassingen tuinpalen van hardhout

Tuinpalen van hardhout zijn uitermate geschikt voor het maken van diverse constructies welke moeten rekenen op een lange levensduur. De hardhouten tuinpalen zijn uitermate geschikt als regels voor het maken van uw vlonder, als palen voor uw schutting en het maken van een tuinhek. Alle hardhouten palen worden geleverd met een punt voor het eenvoudig monteren van de hardhouten palen in de grond.  Wilt u de hardhouten tuinpalen 6 x 6 gebruiken als regel? Zorg voor een scherpe zaag en u kunt eenvoudig de punt afzagen. Voor een schutting met een hoogte van 180 cm adviseren wij om palen te gebruiken van 7 x 7 x 275 cm. Wij beschikken altijd over een voorraad hardhouten tuinpalen welke direct geleverd kunnen worden.

 Hardhouten tuinpalen bekijken?

Tuinhout-bestellen.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van diverse soorten hard en zacht hout door heel Nederland. U kunt alle hardhouten tuinpalen met eigen ogen komen bekijken aan de Lariestraat 14 te Gemonde (Noord-Brabant). Naast hardhouten tuinpalen beschikken we over een groot assortiment vlonderplanken, tuinplanken, schuttingplanken, eiken vloeren en mdf plinten. Wilt u de hardhouten tuinpalen met eigen ogen komen bekijken? Kom gerust langs in onze opslag en de koffie staat voor u klaar.

Palen van hardhout laten plaatsen door specialist?

Heeft u geen tijd om de hardhouten palen te plaatsen of laat u het liever door een professional doen? Wij van tuinhout-bestellen.nl zijn u graag van dienst in het plaatsen van uw schutting, maken van uw overkapping of tuinhuis. Door onze ervaring, eigen productiehal met zagerij helpen wij u graag bij het realiseren van uw project. Neem contact op via info@tuinhout-bestellen.nl en wij staan graag voor uw klaar om u van het juiste advies te voorzien. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ons assortiment Hardhouten Tuinpalen!

Bekijken