Grenenhout in verschillende afmetingen bestelt u eenvoudig online bij tuinhout-bestellen.nl. Grenenhout kan voor veel verschillende doeleinden in de bouw, als vloer of als tuinhout gebruikt worden. Wij van tuinhout-bestellen.nl bieden u geïmpregneerd grenenhout wat onder hoge keteldruk wordt gecelcuriseerd voor een extra lange levensduur. U kunt van het geïmpregneerde grenenhout een houten tuinhuis maken of een complete schutting plaatsen.

Kenmerken Grenenhout

De kleur van het verse grenen kernhout is lichtbruin. Na verloop van tijd wordt het grenenhout donkerder en varieert het van geelbruin tot roodbruin. Het Europees grenenhout is afkomstig uit de naaldhoutsoort welke vooral groeit in Noord-Europa. Het Europees grenen heeft een zeer groot groeigebied met zeer verschillende klimatologische omstandigheden. Grenenhout laat zich zowel met de hand als machinaal vrij gemakkelijk bewerken. Het grenenhout is gemakkelijk te bewerken met spijkers en schroeven. Wij van tuinhout-bestellen.nl leveren uitsluitend grenenhout wat voldoet aan het PEFC keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Grenen planken

Grenen planken nodig in verschillende lengtes en diktes voor het maken van een schutting of tuinhuis? Wij beschikken over geschaafde grenen planken in de afmetingen 1.6 x 14.0 x 360 cm, 1.8 x 14 x 180 cm, 1.8 x 14 x 300 cm en 1.8 x 14 x 360 cm. Ruwe grenen tuinplank in de afmeting 1.9 x 12.5 x 180 cm. Naast grenen planken bieden we grenen rabat, grenen palen, grenen vlonderplanken en grenen regels. U kunt de producten eenvoudig bestellen in onze webshop.

Contact

Heeft u een vraag over het grenenhout van tuinhout-bestellen.nl? U kunt ons bereiken per e-mail via info@tuinhout-bestellen.nl of u kunt bellen naar 073-543-0629. Een van onze adviseurs staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ons assortiment grenenhout!

Bekijken