Bent u op zoek naar een grenen kwaliteitsvloer bij u thuis bezorgd en tegen de scherpste prijs van Nederland? Wij van Tuinhout-bestellen beschikken over een eigen productiehal met zagerij waar onder eigen supervisie grenen vloerdelen worden geproduceerd. Een grenen vloer geeft een unieke en warme uitstraling aan uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of werkkamer. Onze grenen vloerdelen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. U kunt de grenen vloerdelen behandelen met een olie of lak naar keuze voor het gewenste resultaat.

Grenen vloerdelen

Grenen vloerdelen zijn rondom voorzien van mes en groef en beschikken over een veilingkant aan de langs zijden. De Frans Grenen vloerdelen Pin Maritime zijn verkrijgbaar in de afmeting; 21 mm dikte, 195 mm breedte in de lengte van 240 cm. Rustieke grenen vloerdelen in de afmeting; 21 mm dikte, 195 mm breedte in de lengte van 200 cm. Grenen is een afkomstig uit de naaldhoutsoort en worden gekenmerkt door hun mooie houttekening met geel tot geelbruine kleur. De grenen vloerdelen zullen na leggen donkerder worden van kleur wat zorgt voor een egale, rustige uitstraling van uw interieur. De grenen vloerdelen dient u in verband te leggen en kunnen na leggen afgewerkt worden met een lak of olie naar keuze. U dient altijd een lak te kiezen welke geschikt is voor het gebruik op zachthout of naaldhout. Alle vloerdelen leveren wij direct vanuit voorraad en worden binnen tien werkdagen bij u thuis bezorgd.

Eenvoudig bestellen.

U kunt eenvoudig online uw grenen vloer bestellen in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Wij beschikken over ruime voorraad grenen vloerdelen welke binnen tien werkdagen bij u thuis worden bezorgd. Wilt u de grenen vloer met eigen ogen komen bekijken of heeft u een vraag? U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@tuinhout-bestellen.nl of u kunt bellen op het nummer 073-543-0629. Een van onze adviseurs staat graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ons assortiment vloeren!

Bekijken