Geschaafd douglas hout in de juiste afmeting bestelt u eenvoudig online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit geschaafd douglas lariks hout wat in eigen productiehal met zagerij is gefabriceerd. Al ons hout wordt geleverd met het PEFC en FSC keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Assortiment Geschaafd douglas lariks hout

U kunt bij tuinhout-bestellen.nl terecht voor regels en liggers, tuinpalen, vlonderplanken, zweeds rabat en schuttingplanken van douglas lariks hout.  Douglas lariks hout wordt gekenmerkt door hun licht geelbruine kleur die door licht en lucht op den duur verkleurt tot fraai oranjeachtig geelbruin. Het geschaafde douglashout valt onder duurzaamheidsklasse 3-4 en gaat onbehandeld zo’n 10 tot 15 jaar mee. Douglashout is zowel met de hand als machinaal makkelijk te bewerken, is zeer populair in Nederland en is relatief goedkoop ten opzichte van andere houtsoorten.

Geschaafd douglas lariks hout bestellen

Geschaafd douglashout koopt u eenvoudig online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl Wij beschikken altijd over een grote voorraad aan geschaafd douglashout welke tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Staat uw gewenste profiel er niet bij? U kunt vrijblijvend mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. Heeft u de juiste producten gevonden? Selecteer eenvoudig het aantal producten wat nodig heeft, voeg deze toe in de winkelwagen en vraag direct uw offerte aan. Wij werken uitsluitend op basis van offerte om zo goed mogelijk op de wensen en behoeften van onze klanten in te spelen.

 

 

Bekijk ons assortiment Geschaafd douglas lariks hout!

Bekijken