Heeft u interesse in eiken vloerdelen? Wij van tuinhout-bestellen.nl beschikken over een eigen productiehal met zagerij en kunnen u daarom eiken vloerdelen aanbieden tegen de scherpste prijs van Nederland. Door onze eigen productie betaald u geen onnodige tussenschakels en krijgt u de eiken vloerdelen direct geleverd vanuit onze voorraad. Wij leveren uitsluitend Eiken vloerdelen en Eiken multiplank vloeren welke door onze eigen supervisie gecontroleerd en geproduceerd worden. De eiken vloerdelen zorgen voor een strakke en moderne uitstraling in uw huis, kantoor of restaurant. Tuinhout-bestellen.nl heeft ruim 25 jaar ervaring in het produceren en leggen van eiken vloerdelen voor iedere toepassing.

Rustieke eiken vloer

Wij van tuinhout-bestellen.nl bieden u onbehandelde massief eiken vloerdelen. De vloerdelen zijn niet geolied of gelakt waardoor u alles naar eigen inzicht kan afwerken of behandelen. De eiken vloerdelen mogen open kwasten en knoesten vertonen, deze zijn niet dicht geplamuurd voor een rustieke uitstraling van uw woonkamer, gang, bedrijfsruimte, kantoor, slaapkamer of restaurant. De eiken vloerdelen worden gekenmerkt door een V groef langs de lange zijde. De eiken vloerdelen hebben een lengte van 120 cm, breedte van 14.5 cm en een dikte van 1.5 cm. De Eiken multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen zoals geolied naturel, geolied wit, gerookt olie naturel, gerookt wit en onbehandeld

Eiken vloer voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

U kunt eenvoudig de kant en klare eiken vloerdelen bestellen in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Wij beschikken tevens over een divers assortiment MDF plinten om uw vloer naar wens af te werken.  Bent u een zakelijke klant en bent u op zoek naar een leverancier voor eiken vloerdelen en plinten? Neem vrijblijvend contact op via info@tuinhout-bestellen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk met uw contact op. Heeft u geen tijd om uw vloer zelf te leggen? Informeer naar de mogelijkheden van onze legservice via het nummer 073-543-0629.

Bekijk ons assortiment vloerdelen!

Bekijken