Douglas Lariks dakbeschot bestelt u eenvoudig online bij tuinhout-bestellen.nl. Wij bieden u A-kwaliteit dakbeschot tegens de scherpste prijs van Nederland. Dakbeschot kunt u gebruiken voor het bekleden van uw dak of gevel en is makkelijk af te werken met een lak of olie naar keuze. Alle Lariks Douglas dakbeschotplanken hebben een mes- en groefverbinding waardoor u deze eenvoudig in elkaar kunt schuiven. Ons assortiment dakbeschotplanken bestaat uit:

Vuren dakbeschot: 12 x 114 mm in de lengtes 210 cm, 2.70 cm, 3.60 cm en 4.20 cm

Vuren dakbeschot: 12 x 135 mm, 17 x 135 mm, 18 x 185 mm in diverse lengtes.

Heeft u een specifieke wens met betrekking tot de lengte? Wij van tuinhout-bestellen.nl beschikken over een eigen fabriek met zagerij waar alles voor u op maat gemaakt kan worden. U kunt geheel vrijblijvend uw aanvraag doen via ons contactformulier. Wij streven er naar om uw vraag binnen 24 uur beantwoord te hebben.

Dakbeschot voor uw tuin.

U kunt dakbeschot op meerdere manieren toepassen in uw tuin. De lariks douglas dakbeschot planken zijn geschikt voor het betimmeren van een dak of een plafond. Tuinhout-bestellen.nl is tevens een totaalleverancier van diverse houten producten welke uit voorraad geleverd kunnen worden. Wij leveren tevens balken welke u kunt gebruiken bij het maken van uw dichte schutting, het bekleden van uw gevel, tuinhuis of veranda. Alle lariks douglas dakbeschot planken en balken leveren wij gedroogd en geschaafd voor een optimale uitstralingen van uw tuinproject.

Leverancier dakbeschot voor zakelijk en particulier

Tuinhout-bestellen beschikt over een groot assortiment lariks douglashout voor zowel de zakelijke als particuliere klant. In onze online webshop bestelt u eenvoudig onze verschillende houtsoorten en heeft u alle materialen binnen 10 werkdagen bij u thuis geleverd. Bent u een zakelijke klant en wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs in ons magazijn. Wij zijn te bereiken via het nummer 073-543-0629 of u kunt mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl.

Bekijk ons assortiment dakbeschot!

Bekijken