Bent u op zoek naar buitenplanken voor uw tuin? Wij beschikken over een groot assortiment groen geïmpregneerd hout, lariks douglashout, western red cedar, vurenhout en grenenhout. Alle buitenplanken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en worden in eigen productiehal met zagerij speciaal voor u op maat gemaakt.

Assortiment buitenplanken

Wij beschikken over verschillende buitenplanken om uw erfafscheiding, tuinscherm of dichte wand te realiseren. De groen geïmpregneerde buitenplanken zijn verkrijgbaar in de lengtes van 180 cm, 300 cm en 360 cm. De buitenplanken hebben een dikte van 1.8 cm en hebben een breedte van 14 cm. U kunt tevens bij ons terecht voor Lariks Douglas tuinplanken in de dikte van 1.6 cm, breedte van 14.5 cm in de lengte van 240 cm. Alle buitenplanken zijn gemakkelijk te verzagen met de hand of machine om zo uw gewenste tuinproject te realiseren. Wij beschikken tevens over diverse balken en palen welke binnen tien werkdagen bij u thuis geleverd worden.

Hout voor buiten eenvoudig bestellen

Hout voor buiten bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Heeft u vragen over een specifiek product? Neem contact op via info@tuinhout-bestellen.nl of bel op het nummer 073-543-0629. Al onze producten worden na bestelling binnen tien werkdagen bij u thuis geleverd. U kunt tevens het hout voor buiten gratis afhalen aan de Lariestraat 14 te Gemonde.

Bekijk ons assortiment buitenplanken!

Bekijken