Boomstamtafel direct online bestellen.

Een boomstamtafel kan compleet op maat worden besteld bij Tuinhout-bestellen.nl De boomstamtafel wordt gemaakt van eikenstammen met een dikte van 40 centimeter. De twee verschillende stammen die samen het geheel vormen sluiten naadloos op elkaar aan. De meeste aanbieders maken echter gebruik van maar één stam. Op deze manier kunnen we een extra robuuste uitstraling bieden dat uitstekend aansluit op uw interieur. Met passie maken we een uniek ontwerp op basis van uw wensen en realiseren we een uniek exemplaar. Wij voeren onze werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats in Gemonde. Wij leveren onze producten door heel Nederland. De boomstamtafel wordt natuurlijk gemaakt van het beste eikenhout. We willen immers dat u kwaliteit in huis haalt. Daarom heeft elke boomstam maanden in de droogkamer gelegen voor optimaal resultaat.

Een boomstamtafel die perfect bij uw woning past

Als u een boomstamtafel bestelt bij tuinhout-bestellen.nl, dan weet u zeker dat u een tafel in huis haalt die perfect bij uw woning past. Doordat wij maatwerk leveren, kunnen we de tafel afstemmen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld knoesten of scheuren in de tafel behouden of wilt u liever een strakke afwerking? We kunnen de tafel in diverse uitvoeringen en maatvoeringen leveren. Het moet immers naadloos aansluiten op uw interieur.

Online een tafel naar wens bestellen

U kunt eenvoudig online een Houten tafel naar wens bestellen bij tuinhout-bestellen.nl Dit kan ook als u specifieke wensen heeft voor een boomstamtafel op het gebied van de lengte en breedte. U kunt dan eenvoudig een offerte op maat aanvragen. U bent ook van harte welkom in onze opslag om inspiratie op te doen met behulp van onze unieke producten. Heeft u nog vragen? Stel ze dan aan onze adviseurs door te bellen naar 073 543-0629 of neem contact met ons op via info@tuinhout-bestellen.nl

Bekijk ons assortiment boomstamtafels!

Bekijken