Accoya is afkomstig van de Pinus Radiata Dennen en worden uitsluitend gekweekt in duurzame bossen. Bent u dus op zoek naar een exclusieve houtsoort met de hoogste duurzaamheidsklasse? Accoya hout kent bijna geen werking, heeft een prachtige structuur en is betrouwbaar. Accoya gaat gegarandeerd 50 jaar mee boven de grond en heeft een levensduur van 25 jaar in de grond of in zoetwater. Bij accoya kunnen we spreken van topkwaliteit hout wat gebruikt kan worden als gevelbekleding, houten dekdelen, vlonderplanken, houtbouw en andere buiten en binnenbetimmering. Accoya is afkomstig uit FSC gecertificeerde bossen zoals Nieuw-Zeeland en wordt uiteindelijk in Nederland verwerkt tot eindproduct. Het bewerken van Accoya gebeurd door middel van acetylatie, een milieuvriendelijke technologie die ervoor zorgt dat snelgroeiend naaldhout de eigenschappen krijgt van het allerbeste tropisch hardhout.

Accoya Hout

Accoya hout bestelt u eenvoudig online in de webshop van tuinhout-bestellen.nl. Het accoya hout wordt gekenmerkt door mooie zwarte nerfjes, goede bewerkbaarheid, stabiliteit en valt onder duurzaamheidsklasse 1. Accoya hout heeft een levensduur van 50 jaar wat uniek is in de Nederlandse markt! Het accoya hout is uitvoerig getest op slijtvastigheid, dimensiestabiliteit, bestendigheid van de laklaag en duurzaamheid. Het accoya hout wordt in de markt gebruikt als voorbeeld voor niet rottend hout. Het acetylatieproces is zo betrouwbaar dat accoya hout wordt gebruikt door wetenschappers als voorbeeld voor houtmodificatie technieken.

Kenmerken Accoya hout:

  • Altijd afkomstig uit FSC gecertificeerd bossen voor duurzaam bosbeheer.
  • Levensduur van 50 jaar.
  • Langere levensduur als hardhout.
  • Duurzaamheidsklasse 1.
  • Gemakkelijk te behandelen

Accoya hout is uitermate geschikt om te gebruiken als luxe vlonderplank, als wandbekleding of het maken van een luxe schutting. Het accoya hout wordt het hout van de toekomst genoemd en is vergelijkbaar met hardhout. De accoya vlonderplanken hebben bijna geen werking en kunnen daardoor op 5 mm van elkaar worden gemonteerd. Heeft u een specifieke wens of afmeting nodig? Wij beschikken over een overdekte productiehal met zagerij en helpen u graag bij het realiseren van uw tuinproject. U kunt vrijblijvend mailen naar info@tuinhout-bestellen.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Accoya hout eenvoudig bestellen.

Kwalitatief en hoogwaardig Accoya hout bestelt u gemakkelijk in onze webshop. Selecteer het aantal producten wat u nodig heeft, plaats deze in de winkelwagen, verstuur offerte en betaal veilig via IDEAL. Heeft u specifieke wensen of kunt u een product niet vinden? Neem gerust contact met ons op via het nummer 073-543-0629 en wij staan uw graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ons assortiment tuinhout!

Bekijken